Bioverativ26983_EDIT_low-res

Video wall serves as the focal point of the “Central Artery”

Bioverativ26959_EDIT_low-res

Microsoft Surface Hubs in huddle rooms encourage collaboration

Bioverativ26943

Executive boardroom

Bioverativ26933

Surface Hubs at both ends of the boardroom increase collaboration

Bioverativ26996

Neighborhoods of 6 x 6 work spaces

Bioverativ27006

Additional soft seating for impromptu meetings

BIOVERATIV’S HEADQUARTERS UNDERGO AN AMAZING 100 DAY TRANSFORMATION TO SUPPORT A STRONG COMPANY CULTURE.

Bioverativ, a spin-off of a large Pharma company, focuses on developing new medicines for hemophilia and other blood disorders. At the start of 2017, they were looking for a space where they could build the culture of their global company from the ground up. They signed a lease in Waltham, MA and committed to a major renovation within 100 days, asking their people and project partners to perform the impossible. With Red Thread’s and SGA’s help, Bioverativ opened their doors on time and welcomed their people to an open, collaborative space that fosters innovation and fulfills their mission of delivering results for the patients that need them most.

READ THE FULL PROFILE