CFS_1

Adjustable height workstations support posture changes throughout the day

CFS_2

Open collaboration zone separates the individual seating for collaboration spaces

CFS_3

A conference room with dual screens provides space for training or larger groups

CFS_4

A large cafe with open dining areas is the social hub of the space

CFS_5

Gaming room with video games, ping pong, and arcade games provides a space for employees to re-energize

CFS_7

An indoor/outdoor space with flexible seating for open collaboration or rejuvenation

A CONFIDENTIAL FINANCIAL SERVICES COMPANY BLENDS INDUSTRIAL AND RESIDENTIAL DESIGN TO ACHIEVE AN OPEN AND COLLABORATIVE WORKSPACE

A large investment management company consolidated several offices and brought 700 personnel to a new facility in Connecticut. Looking to attract top talent from the NYC area, proximity to the train station was a critical factor. Inspired by a visit to the headquarters of a major social media company, the leadership team desired an open, agile, free-spirited space with no hierarchy or assigned seating. With a progressive aesthetic, the space has an industrial, residential feel with lots of greenery.

READ THE FULL PROFILE